46-годишен мъж от Разград загина при тежка катастрофа на пътя Разград

...
46-годишен мъж от Разград загина при тежка катастрофа на пътя Разград
Коментари Харесай

Шофьор на бус загина след изпреварване на тир

46-годишен мъж от Разград почина при тежка злополука на пътя Разград - Русе, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград, съобщи trafficnews.bg.

Сигналът за случая, който е станал при нанагорнище на ляв завой след град Цар Калоян в посока Русе, е подаден към 17.45 часа през вчерашния ден.

Шофьорът на микробус  " Ситроен Джъмпер " с прикачена платформа подхваща изпреварване на влекач " Мерцедес " с прикачено полуремарке, ръководен от 56-годишния Д.К. от град Добрич. При маневрата на мокра пътна настилка с три ленти ремаркето на микробуса сервира и се удря в лявата задница на ремаркето на насрещно движещия се ТИР " Мерцедес " с молдовска регистрация, каран от 29-годишен мъж.

От удара бусът се завърта, навлиза в лявата лента за придвижване, при което е блъснат от товарния камион с добричка регистрация. На път за болницата водачът на буса умира.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Един човек е умрял, а двайсет и четирима са били ранени в станалите 22 произшествия през миналото денонощие. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи. На територията на София са били регистрирани 67 леки и 4 тежки пътнотранспортни произшествия; четирима са били ранени.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР